Over Ons

Rijschool Talent is een flexibele rijschool die zich graag afstemt op de wensen van de leerling. Op deze manier creëren wij de perfecte leeromgeving. Naast deze flexibiliteit staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en vanzelfsprekend de veiligheid bij ons hoog in het vaandel.

 

Rijschool Talent is een aantal jaren actief in Zutphen en omgeving (Vorden, Dieren, Brummen, Eerbeek, Gorssel, Lochem). De rijschool is relatief jong van geest en is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van rijvaardigheid. Bovendien beschikken onze rijinstructeurs over de juiste papieren en worden zij regelmatig bijgeschoold. We streven ernaar onze kennis en vaardigheden snel, maar zorgvuldig op de leerling over te brengen en bewust te maken van het nieuwe rijden.

 

Bij ons krijg je altijd van dezelfde rijinstructeur les zodat je mede door persoonlijke aandacht goed voorbereid wordt op je examen. Je rijinstructeur haalt je op waar jij dat wilt bijvoorbeeld op je werk, thuis of waar jou het ‘t beste uitkomt. Je zult lessen in een BMW 3-Serie: een auto die bekend staat om zijn veiligheid en comfort.  Gedurende de rijlessen leer je goed omgaan met deze lesauto, opdat je met het volle vertrouwen je rijexamen tegemoet kan zien.

 

Naast praktijklessen is het sinds januari 2013 ook mogelijk om theorielessen voor de auto te volgen bij rijschool Talent. Voor de leerling die moeite heeft met het begrijpen en/of leren van de stof of de leerling die juist extra zekerheid wil over of hij of zij de benodigde kennis bezit, bieden wij theorielessen in losse lessen en theoriepakketten aan. In de lessen oefent de leerling niet alleen met CBR-theorieexamens, maar krijgt deze ook de belangrijkste leerstof behandeld in overzichtelijke presentaties. Op deze manier brengen wij examentraining naar een nieuw niveau met als doel de leerling effectief de theorie aan te leren en vanzelfsprekend te laten slagen!