Rijschool Talent is een rijschoolbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleren van rijlessen en het helpen behalen van een certificaat aan hun leerklanten.

Over ons

Schermafbeelding 2024 02 01 024353
title_shape_1Over ons

Rijschool Talent

is een flexibele rijschool die zich graag afstemt op de wensen van de leerling. Op deze manier creëren wij de perfecte leeromgeving. Naast deze flexibiliteit staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en vanzelfsprekend de veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Rijschool Talent is een aantal jaren actief in Zutphen en omgeving (Vorden, Dieren, Brummen, Eerbeek, Gorssel, Lochem, Deventer). De rijschool is relatief jong van geest en is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van rijvaardigheid. Bovendien beschikken onze rijinstructeurs over de juiste papieren en worden zij regelmatig bijgeschoold. We streven ernaar onze kennis en vaardigheden snel, maar zorgvuldig op de leerling over te brengen en bewust te maken van het nieuwe rijden.

title_shape_1Rijschool TALENT

We zijn zeer ervaren en 98% van de studenten slaagt bij de eerste poging voor een proefrit

Bij ons krijg je altijd van dezelfde rijinstructeur les zodat je mede door persoonlijke aandacht goed voorbereid wordt op je examen. Je rijinstructeur haalt je op waar jij dat wilt bijvoorbeeld op je werk, thuis of waar jou het ‘t beste uitkomt. Je zult lessen in een lesauto die voldoet aan alle eisen van veiligheid en het leerproces. Gedurende de rijlessen leer je goed omgaan met deze lesauto, opdat je met het volle vertrouwen je rijexamen tegemoet kan zien.

Het Rijden

95%

Aan Het Leren

90%
why_2_1